lär-dig-engelska-med-mjukvara

Lär dig engelska med mjukvara! 10 alternativ för både din PC och andra enheter

Du kan känna att dina ögon blir tunga.

Det är så svårt att koncentrera sig.

Du är inte intresserad av att studera engelska just nu.

Du behöver lära dig, men du är så bored att det gör dig sömnig.

Du skulle hellre leka runt på din laptop.

Visst, du kunde köpa någon dyr mjukvara för språkinlärning, men du har kanske inte en dyr dator.

Kräver inte de flesta av de färgglada, roliga programmen en Mac, eller mycket pengar,, eller… någonting?

Inte alls.

Det finns många prisvärda alternativ tillgängliga för din PC som är sofistikerade och lär dig engelska med mjukvara.

I detta inlägg går vi igenom några alternativ på internet och som mjukvara som kommer ge dig ett nytt perspektiv på det engelska språket och nya möjligheter att öva på det.

Varför det är en bra ide att använda program som lär dig engelska med mjukvara

Språkinlärningsprogram har blivit en egen mjukvara genre (typ), med olika program för olika egenskaper. Vissa ger mer övning i uttal än andra, medan vissa fokuserar mer på grammatik. Många av dessa program är tillgängliga på PC. Det här betyder att om du är en PC användare, kan du enkelt hitta program som bygger alla färdigheter du önskar dig. 

Går du i skolan? Om ja, kanske din lärare använder teknologi i klassrummet, men du kan dra fördel av att använda mjukvara för språkinlärning så du lär dig engelska med mjukvara parallellt med att studera och  dina läxor. Att använda ett program gör att lärande känns mer som ett spel och tar bort stressen i lärandet. Många nyare program är designade för att vara roliga och får dig att glömma att du faktiskt studerar. Du kanske fortfarande har skolarbete att klara av, men det är bra att ta huvudet ur böckerna då och då. Språkinlärning fungerar bäst när du använder en rad olika metoder.

Mjukvara för engelska språkinlärning ger dig också ett sätt att ägna dig åt tekniken “immersion” om du inte kan ägna dig åt att resa. Program för engelska lärande erbjuder ofta interaktivt tal och uttalslektioner. Även om detta inte är ett substitut för en riktig partner, är det bra övning. Många program lär dig också om engelska språkets kultur, så du kan känna dig lite “närmare” människor som pratar engelska även om du inte kan åka till ett engelsk-talande land.

Vakna till! 10 uppfriskande alternativ till PC som lär dig engelska med mjukvara

Nuförtiden föredrar många människor att använda internet program snarare än mjukvara som du kan installera direkt på din dator, så den här listan inkluderar program som ger dig det ena eller båda av dessa alternativ. Några av dessa kan användas både på PC och Mac datorer, och några kan också användas på mobila enheter, men de kan alla användas på PC.

Även om priser är inkluderade, kan detta variera beroende på vilka funktioner du vill ha. Dessutom, några av dessa program är gratis! Håll i åtanke att du också kan ha tillgång till några av programmen som kostar genom din skola eller bibliotek!

Learn Speak English

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: Gratis

Beskrivning: Learn Speak English är en app från Microsoft. Det fungerar både på din Android mobila enhet och din PC dator. Learn Speak English appen kommer hjälpa dig med ditt engelska uttal.

Egenskaper: Learn Speak English har ett fokus på brittisk engelska, men övningarna kommer vara bra att testa på oavsett vilken engelska du lär dig. Appen använder Microsoft Speech Recognition och ljud med exempel från Cambridge University Press. Det kommer också med video guider från BBC.

Med ljud och videoinspelningar med varje ljud, lär du dig alltid korrekt uttal. Då detta program är enkelt att använda och fokuserar på ordförråd för nybörjare, är detta ett bra alternativ när du funderar över mjukvaror för engelska studerande!

Hello English

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: Gratis

Beskrivning: Som Learn Speak English, kan du ladda ned Hello English från Microsoft. Applikationen är tillgänglig på din Android mobila enhet och PC dator. Hello English används av miljoner engelska studerande för att bemästra språket. Det här är ytterligare en gratis app som tjänar väl som introduktion till mjukvaror för engelska studerande.

Egenskaper: Den här appen, till skillnad från Learn Speak English, låter dig öva på grammatik och ordförråd utöver den talade engelskan. Du får tillgång till 475 lektioner som du kan ladda ned för offline användning. Du får också en ordbok, spel och möjlighet att chatta med riktiga engelska lärare. Lär dig engelska med mjukvara!

FluentU

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: 15-dagar gratis period. $10-30 månatligen.

Beskrivning: FluentU låter dig studera engelska genom videos från den riktiga världen såsom musikvideos och filmklipp. Med mobila alternativ och flexibla planer, kan du välja det alternativ som passar dig.

Då FluentU använder traditionella videos, är FluentU tillgänglig som internetprogram och som appar för både Android och IOS, snarare än genom traditionell mjukvara. Men om du vill använda materialet offline, kan du ladda ner nedskrivna återgivningar till vilken video som helst. Du kan också ladda ned ljudlektioner från sidan.

Egenskaper: FluentU tar videos som du kan stöta på naturligt—som musikvideos, filmtrailers och roliga Youtube videos som du gillar att dela med vänner—och lägger till undertexter och frågesport till dem, vilket skapar roliga, personliga lektioner. Medan du fortfarande får undervisning på grammatik och grundläggande konversationer, låter dessa videos också dig höra nya ord talas som de används i verkliga livet. Eftersom du lär dig engelska med mjukvara via ett roligt innehåll, kommer användningen av FluentU förmodligen inte ens kännas som att studera.

Rosetta Stone

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: Omkring $7 till $19 månatligen för det engelska programmet. Priset varierar beroende på vilken typ av prenumeration och hur lång den är. Om du är student, kan du använda länken ovan för att registrera dig och du får 10 % procent rabatt!

Beskrivning: Rosetta Stone är ett populärt program och har funnits i många år. Det låter dig lära dig engelska efter ditt egna schema och på flera enheter. Programmet fokuserar på att bygga ordförråd med interaktiva lektioner.

Egenskaper: Rosetta Stone stoltserar med sin tal teknologi. Det använder teknologi som har använts av statliga program såsom NASA och det amerikanska utrikesdepartementet. Rosetta Stone låter möjliggör att du lär dig engelska med mjukvara genom roliga aktiviteter som att läsa berättelser och öva på din accent med avancerad teknologi.

Instant Immersion

Beskrivning: Instant Immersion är ett annat program som bygger dina språkfärdigheter med interaktiva övningar. Det är tillgänglig som mjukvara för datorer, men du kan också överföra lektioner till din mobila enhet. Du får också en interaktiv DVD.

Egenskaper: The Instant Immersion program använder olika metoder såsom röstteknologi som jämför dig med en modersmålstalare. Du kan också spela spel, bland annat “Who Is Oscar Lake?,” ett mysterie med tre möjliga slut och 1200 ord som kan vara bra att ha i din vokabulär. Du kan ha kul genom att delta i konversationer som sker via virtual reality.

Innovative Language

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: Varierar stort beroende på ditt programs format.

Beskrivning: Innovative Language erbjuder studerande video lektioner i form av podcasts tillgängliga på en rad olika enheter. Det finns en mängd valbara funktioner såsom extra lektioner, studieverktyg, tillgång till en lärare och mer.

Egenskaper: Innovative Language har definitivt något för alla. Med alla olika program format och material för alla nivåer, kommer du hitta något som är rätt för dig och ditt inlärningssätt. När du laddar ned dina lektioner till din Apple eller Android enhet, kan du ta dina lektioner och studera när du är på väg.

Living Language

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: $39 och uppåt.

Beskrivning: Med nedladdningsbar mjukvara eller ett prenumerationsprogram, kan Living Language erbjuda engelska studerande tre nivåer av lärande, från “essentiell” engelska till avancerad engelska. Du kan också välja från specifika kurser såsom affärer, resa och karriärinriktad (rättväsende, hälsa, utbildning) engelska.

Egenskaper: Programmet bygger en foundation (en bas) av grundläggande fraser och växer till avancerade språkfärdigheter, innehållande diskussion kring teknologi och samtida händelser. Living Language använder ljud och visuella resurser, spel och recall (minnes) övningar för att du ska komma ihåg informationen. Och eftersom det finns så många olika kurser för dig att välja på, kan du bara välja den Living Language kurs som verkar mest givande och intressant för dig.

Learn It Now English

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: Omkring $40.

Beskrivning: Learn It Now English Premier låter dig studera med spel och interaktiva lektioner. Programmet garanterar att du får ett ökat självförtroende i din förmåga att tala på engelska på 30 dagar. Varför inte ta chansen att testa när du lär dig engelska med mjukvara och se om de håller vad de lovar?

Egenskaper: Det här programmet är bra för engelska studerande på alla nivåer. Du kan lära dig genom att använda mjukvaran för dator eller mobila lektioner för när du är på väg. Du kan börja med ett nybörjarprogram—där du kommer lära dig att bemästra grunderna i att hälsa, reserelaterad engelska och introduktioner—och gå hela vägen till de avancerade programmen där du kan hålla faktiska konversationer. Du kan lära dig medan du spelar spel, och dessutom använda ett flashcard system och avancerad tal analys.

Rocket Languages

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: $15 per månad, med några andra alternativ. (Kan variera beroende på aktuella försäljningar och erbjudanden.)

Beskrivning: Rocket Languages startades under 2004 av två vänner. Programmet är designat för att användare ska börja prata från första lektionen och reducera studietid. Du kan använda lektioner på en rad olika enheter.

Egenskaper: Rocket English program innehåller interaktiva ljudlektioner, flashcards, övning i uttal och lektioner i kultur. För att hjälpa dig att komma ihåg information, kan du använda verktyg designade för att stärka ditt minne och chatta med andra engelska studerande på deras medlemsforum för uppkopplade användare.

Duolingo

lär-dig-engelska-med-mjukvara

Kostnad: Gratis med ett premium reklamfritt alternativ.

Beskrivning: Duolingo förstår att språkinlärning kan vara dyrt. De har skapat ett program som kommer lära dig samma information som du skulle få genom en termin på en språkkurs på universitetet, men på ett interaktivt sätt, och dessutom gratis.

Egenskaper: Duolingo är ett kostnadseffektivt sätt att hjälpa dig bemästra grunderna i det engelska språket. Dina lektioner är automatiskt graderade, och ger dig en ide om var du står gällande varje aspekt av språket. Duolingo programmet använder ett spelformat genom att belöna dig när du klarar av dina lektioner med incitament för att du ska komma tillbaka.

Duolingo programmet är bra för nybörjare och mera avancerade studerande eftersom det erbjuder ständiga granskande återkopplingar för att försäkra dig om att du kommer ihåg materialet.

 

Som du kan se finns det många roliga, prisvärda sätt att lära sig engelska på din PC. Lär dig engelska med mjukvara!

Testa en av alternativen ovan omedelbart!

If you liked this post, something tells me that you'll love FluentU, the best way to learn English with real-world videos.

Experience English immersion online!

Enter your e-mail address to get your free PDF!

We hate SPAM and promise to keep your email address safe

Close